Vijf natuurgerichte principes

Energie

Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Zo is er grofstoffelijke energie die zich bevindt in materie, zoals bijvoorbeeld ons lichaam. Daarnaast heb je ook fijnstoffelijke energie die zich bevindt in alles wat 'niet zichtbaar' is. Denk bijvoorbeeld aan de 'lege ruimte' om ons heen, onze chakra's en ons auraveld.

De energiestromen in en om ons lichaam zijn noodzakelijk om te kunnen functioneren. Het energetisch systeem, zoals de chakra's en de meridianen, kan bij een tekort aan energie namelijk niet optimaal werken. Hierdoor ontvangt het zenuwstelsel onvoldoende informatie en kunnen de organen en weefsels ontregeld raken. Indien een blokkade de energiestroom afsluit, kunnen dan ook emotionele en fysieke klachten ontstaan. Het heeft daarom prioriteit om de geblokkeerde energie weer in beweging te brengen en/of energie toe te voeren. Zonder energie kan er namelijk geen genezing plaatsvinden.

Door middel van de diverse healing methodes die Praktijk voor Verreiking toepast, kan de geblokkeerde energie weer stromen en wordt nieuwe energie toegevoegd. Denk hierbij aan Reiki, Aura- en Chakrahealing, therapeutische massage. Om beter in je eigen kracht te staan en je energieveld te versterken kunnen technieken aangereikt worden zoals Shin-Do.

Lees meer
weg-naar-de-vrijheid-aroma-therapie-purmerend