Uw mening is belangrijk voor ons. Hieronder staan enkele reacties van onze klanten:

Voor de behandeling had ik wekelijks last van zware hoofdpijnen. Na de eerste behandeling is mijn hoofdpijn voor de helft afgenomen. Ik ben zeer te spreken over deze behandeling. In rust, respect en vertrouwen!
 
Plaatsingsdatum reactie: 04 April 2016
Gepost door: Songul
Heb nu al een paar keer een Oosterse massage gehad en ik ben er enorm van opgeknapt. Heer lijk ontspannen en alles in een rustige sfeer. Anja straalt rust en professie uit en ik voel mij er bijzonder veilig.
 
Plaatsingsdatum reactie: 23 Maart 2016
Gepost door: Ineke
Meerdere reiki behandelingen en oosterse massages gehad. Ik kom geheel tot rust. Geestelijk als lichamelijk goed voor mij. Pijnklachten gaan na enkele behandelingen weg. Ik ben blij dat Anja op mijn pad is gekomen.
 
Plaatsingsdatum reactie: 14 Februari 2015
Gepost door: Nancy
Anja's behandelingen zijn gericht op wat op dat moment het beste bij me paste. Ze geeft behandelingen met aandacht, passie, kennis en vol overgave. Ik sta verstelt van de positieve uitwerking! Een aanrader!
 
Plaatsingsdatum reactie: 23 Januari 2015
Gepost door: Carry
Zowel de reiki behandeling als de healing een echte aanrader. Ik voel mij bij Anja in vertrouwde handen. Kundig, zorgvuldig, warm en respectvol. Een moment van rust en er mogen zijn. Dank je wel.
 
Plaatsingsdatum reactie: 17 December 2014
Gepost door: Annemiek
Ik heb een Oosterse Massage gehad van Anja en die was heerlijk ontspannen. Na zo'n uurtje kan je er weer helemaal tegenaan! Heerlijk!! Dus als je een (ontspannende) massage zoekt ben je hier aan het goede adres.
 
Plaatsingsdatum reactie: 12 December 2014
Gepost door: Diana
Maandelijks ga ik voor een oosterse massage. Even een moment van ontspanning en ik krijg er ook weer energie van. Zowel de praktijk als Anja straalt rust uit en de sfeer is prettig.
 
Plaatsingsdatum reactie: 08 December 2014
Gepost door: Petra
Meerdere Oosterse Massages en Healing behandelingen gehad. Rustgevend en ontspannend. Een aanrader!
 
Plaatsingsdatum reactie: 26 November 2014
Gepost door: Carla
Verstuur een reactie
* velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Email adres:*
Security code:
Voer hier uw security code in:*
Plaats uw reactie hieronder:*