Reiki

Reiki, een van oorsprong Japanse natuurlijke geneeswijze, is een heel krachtige methode om via handoplegging het proces van heling op gang te brengen.

Met Reiki worden "energie-ophopingen" losgemaakt, verzacht en afgevoerd. De zachte, helende Reiki-energie werkt altijd, maar wel in zijn eigen tempo. Het kan zijn dat klachten verdwijnen of symptomen een mildere vorm aannemen. Er kan meer acceptatie ontstaan. Soms komen emoties los. Maar vooral kan er een gevoel van innerlijke rust en ontspanning over je heen komen. Iedereen beleeft en ervaart Reiki op een andere manier. De beleving kan zelfs per keer verschillen.

Afstandsbehandeling

Er zijn momenten of situaties waarbij een fysieke behandeling niet mogelijk is. Dan brengt een afstandshealing uitkomst. Tijdens zo’n behandeling stem ik me af op jou en stuur de helende Reiki energie naar jou toe. Het enige wat je hoeft te doen is op een rustige plek comfortabel te zitten of te liggen zodat je ontspannen de healing kunt ondergaan.

Omdat energie niet aan tijd of plaats gebonden is kan er zelfs Reiki gestuurd worden naar gebeurtenissen uit je verleden die jou belemmeren in het heden. Of naar mentale patronen die jouw persoonlijke groei afremmen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.
Zo kan ook een afstandsbehandeling met Reiki je steeds dichter bij jezelf laten komen.

Ik ben opgeleid in de traditie van Usui Shiki Ryoho en mijn Praktijk voor Verreiking is aangesloten bij beroepsvereniging Stichting Reiki Ryoho, een overkoepelende organisatie voor Reiki Practitioners.

Voor meer informatie zie www.reiki-ryoho.nl.

Laat even weten hoe je mijn Reiki behandeling ervaren hebt

weg-naar-de-vrijheid-oosterse-massage-purmerend
reiki-purmerland